O nama

Svaki dom treba kvalitetno uređenje, dobru drvenu unutrašnju stolariju. Za to se brinemo mi u Jelovica d.o.o. Tuzla, firmi koja je u našoj regiji, jedna od najvećih prodavaca unutrašnje i vanjske drvene stolarije poznatih brendova. I tako skoro 30 godina. Njegujemo tradiciju upotrebe drveta u uređenju vašeg doma. Drvo se od pamtivijeka koristi u izgradnji i uređenju, to je materijal koji životni prostor čini prijatnijim.

Stoga vam Jelovica d.o.o. Tuzla nudi kvalitetne proizvode od drveta, od sobnih vrata, krovnih  prozora, tavanskih stepenica do podova i laminata. U našoj ponudi su samo vrhunski proizvodi evropskih i svjetskih brendova, poput Velux krovnih prozora. Njihova garancija je 10 godina.

Naše ljubazno osoblje trudi se olakšati svima izbor vrhunskih proizvoda, prevoz, kao i ugradnju tih proizvoda. Dosadašnje iskustvo govori nam da su naši kupci zadovoljni uslugom, pa nam se često ponovo vrate, sa zahtjevom za kupovinu drugog proizvoda.

Kvalitetni materijali, moderan dizajn i savremena tehnologija u proizvodnji čine proizvode koje nudimo posebnim, o čemu svjedoče i višegodišnje garancije.

Pored pomenutih Velux krovnih prozora, sobnih vrata, podova i laminata, nudimo vam i protuprovalna vrata proizvođača renomiranih evropskih proizvođača, ali i tavanske stepenice, koje su i danas vrlo atraktivne u svakom domu.

Neka vaš izbor prilikom odabira kvalitetnih proizvoda bude Jelovica d.o.o. Tuzla.

Ukoliko želite da vašoj kući ili stanu date ozračje funkcionalnog i udobnog doma, ukoliko želite da što manje dragocjenog vremena trošite na održavanje i čišćenje, onda je Jelovica vaš prvi izbor.

Osim praktičnosti i funkcionalnosti, naši proizvodi donose i dizajnerska rješenja, odlično se uklapaju u bilo koji ambijent pri čemu vam omogućavaju da vašem prostoru date lični pečat. Plemenito drvo garantuje toplinu i udubnost vašeg doma, prozračnost ili čuvanje intime vaših ličnih prostora, kao i zdravo okruženje za sve vaše ukućane. Uvjerite se i sami dolaskom u naš prodajni salon koji se nalazi u naselju Plane na magistralnom putu Tuzla – Brčko.

Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet proizvoda, izaberite ono što vam najviše odgovara i uljepšajte svoj dom.