FURNIRNA SOBNA VRATA


VIVACEline

Karakter je vidljiv u detaljima. VIVACEline je linija koja se odlikuje horizontalnim i vertikalnim strukturama furnira kao i umecima od druge vrste furnira. Upotrebom kvalitetnih vrsta furnira, kao što su orah ili hrast kvrga, nastaju otmjena vrata koja naglašavaju individualnost vašeg stana.

HIGHline

Drvo je živ materijal koji je najljepši u svom prirodnom izgledu. Otmjeni minimalizam naglašava toplinu drveta. Uravnoteženim linijama istaknite jedinstvenosti vašeg prostora. Furnirski list HIGHline vrata sastavljen je iz horizontalno ili vertikalno spojenog furnira i umetka.

LIFEline

Otkrijte prednosti kombinacije stakla i drveta koje raznolikim oblicima zajedno stvaraju vaš lični stil. Konstrukcija LIFEline vrata je iz masivnog drveta, na strani stakla se nalazi masivni prekrivni lim, te MDF pokrivna ploča, furnir je lakiran UV akril lakom. Upotrebom magnetne brave zatvaranje vrata postat će elegantnije.

INline

Dinamičnim i modernim linijama oživite unutarnji dizajn te pokažite svojstveni karakter. INline vratna krila s INOX/PVC umecima dolaze sa iverokal ispunom krila. Smjer umetaka moguć je u istom ili različitom smjeru strukture furnira.

GREENline

Priroda nas osvaja svojom jednostavnošću. Ljubitelji prirode zato biraju smirene boje i oblike koji sami svjedoče o svojoj kvaliteti. Objedinjena površinska struktura također odgovara modelima s izrezima.

DESIGNline

Zašto vrata ne bi postala i ukrasni element? Pustite mašti na volju i svježom kombinacijom materijala te ukrasnih letvica stvorite jedinstveni identitet prostora.

STILline

Raskošnost drveta može zablistati promišljenim oblikovanjem. Za izabrane ukuse nudimo prirodno elegantna vrata.