O NAMA


logo6

Jelovica doo Tuzla je preduzeće koje u kontinuitetu posluje preko dvije decenije i njeguje tradiciju upotrebe drveta u uređenju interijera. Drvo je prirodan materijal koji oplemenjuje životni prostor.

Jelovica doo Tuzla je vaš pouzdan partner. Sigurno mjesto na tržištu smo ostvarili ponudom kvalitetnih proizvoda i profesionalnom ugradnjom.

Od svojih početaka kupcima nudimo vrhunsku drvenu stolariju proizvedenu u Sloveniji (Jelovica, MSora, Glin, LipBled). Drveni prozori i vrata investicija su za više generacija. Kvalitetni materijali, moderan dizajn i savremena tehnologija u proizvodnji čine proizvode koje nudimo posebnim, o čemu svjedoče i višegodišnje garancije.

Za sigurnost vašeg doma nudimo protuprovalna vrata talijanskih proizvođača Master i Dierre.

Prilagođavajući se potrebama tržišta, asortiman proizvoda smo proširili sa podovima.
Idući u korak sa svjetskim tržištem, kupcima nudimo gotove parkete evropskog porijekla, i to troslojne, dvoslojne i masivne parkete, hrast, bukva, jasen, kao i egzotično drvo. Gotovi parketi omogućavaju brzu ugradnju a mnoštvo boja i različitih obrada pružaju potpunu slobodu u dizajniranju interijera po mjeri svakog pojedinca.

Klasični i lamelni sirovi parketi proizvode se u Hrvatskoj (Din Novoselac, Spačva). Predstavljaju bezvremensku eleganciju i siguran izbor.

U ponudi imamo i veliki izbor laminata (Kronoflooring, Balterio, Egger), kao i specijalne podove pluto i pvc-vinil. Pluto je moderna i 100% ekološka podna obloga.

Savremena tehnologija nam omogućava kombinovanje ljepote drveta sa izdržljivim novim materijalima, te za opremu poslovnih i ugostiteljskih objekata preporučujemo pvc-vinil podnu oblogu.

Jelovica doo Tuzla je distributer VELUX krovnih prozora. VELUX je vodeći proizvođač krovnih prozora na svjetskom tržištu sa garancijom na prozore od 10 godina.

U ponudi za potkrovlje imamo i različite modele tavanskih stepenica hrvatskog proizvođača Lož Metal Pres.

Naši saloni se nalaze u Tuzli (Plane) i Kalesiji (Miljanovci).
Pozivamo vas da nas posjetite i pronađete nešto za sebe.
Naše stručno osoblje će vam pomoći sa svim pitanjima koja imate.

Dobrodošli!